Familiedag zondag 2 september

Vanwege het succes van afgelopen jaar organiseren wij i.s.m. het AJK op zondag 2 september weer de familiedag. Deze familiedag zal dit jaar doorgang zal vinden te Guttecoven. Op deze dag organiseert het AJK voor het eerst een Limburgs Kampioenschap Stro Laden.

Wij gaan weer net zoals vorig jaar de oldtimer show organiseren. Deze zal bestaan uit ontvangst met boeren ontbijt (aangeboden door OTMV aan iedere op voorhand opgegeven deelnemer aan de oldtimer show). Verder gaan we weer een toertocht doen van ongeveer 25 Km waar we van terug zullen zijn zodra de wedstrijden stro laden gaan starten. Hierna zullen wij onze traktoren op het showterrein parkeren of gaan deelnemen aan het trekker behendigheids parcours ( hebben we eerder al eens gedaan onder de naam Traktief). Dit doen we nu i.p.v. de dorskast. Tevens is er de mogelijkheid tot grondbewerken met o.a een ploeg, cultivator of schijveneg.

Kortom een dag/middag met actie en spectakel.

P.s. Er is tevens ook de mogelijkheid tot overnachting van zaterdag op zondag, stroom is aanwezig. Op zaterdagavond treedt de Jansse Bagge bend op in de tent.

Nieuwe voorzitter
Tijdens de afgelopen jaarvergadering heeft er in het bestuur een wissel van de wacht plaats gevonden. Rudy Vrencken is aangetreden als bestuurslid en terwijl Jean Delbressine (vanwege een tekort aan vrije tijd) kort na de jaarvergadering is afgetreden als bestuurslid. John Starmans is afgetreden als voorzitter en ondergetekende heeft zijn plaats ingenomen. Graag wil ik John en Jean heel hartelijk bedanken voor wat zij hebben betekend voor onze vereniging.

Ik ben Jos Keulen, 45 jaar, gehuwd en ik heb 2 dochters. Woonachtig in Obbicht en werkzaam in Boxtel als docent agrotechniek in het agrarisch onderwijs. Verder ben ik in het trotse bezit van 3 tractoren. Ik ben vooral geïnteresseerd in het watergekoelde tijdperk van Deutz. Ik onderstreep de visie van de vereniging (“dat historisch interessante trekkers, stationaire motoren en daarbij behorende werktuigen verzameld en gerestaureerd moeten worden."), maar wil er uitdrukkelijk ook iets aan toevoegen: Uitgangspunt daarbij hoort bij de belangen van onze leden te liggen, bij het zelf genieten en plezier hebben van onze machines. Daarom zijn we voornemens om meer uit te gaan van de wensen van onze leden en minder prioriteit te geven aan het uitdragen van onze hobby naar anderen, zoals bijvoorbeeld tijdens straatmarkten. We gaan er in de toekomst ons best voor doen om voor onze leden, het liefst samen met hun machines “leuke” actieve activiteiten te verzorgen. Shows waar beweging in zit, toertochten, ploegen enz. Onze machines moeten niet stil staan, die moeten knetteren. We maken met het nieuwe bestuur een frisse nieuwe start en zijn druk doende met het organiseren van activiteiten. Voor dit jaar staan al 2 toertochten, een excursie en show op het programma. We zijn benieuwd naar de meningen van onze leden, dus laat je horen. Neem gerust contact met me op voor tips, wensen, klachten of gewoon een leuke babbel. Jos Keulen Voorzitter OTMV Limburg

Gepubliceerd op dinsdag 17 maart 2015
Volg hier het laatste nieuws!
Lid worden button
<h1>otmvlimburg.nl sitemap:</h1> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1247&amp;title=home">Home</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1492&amp;title=historie">Historie</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1443&amp;title=fotos">Foto's</a><br /> -<a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1532&amp;title=2018">2018</a><br /> -<a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1530&amp;title=2017">2017</a><br /> -<a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1527&amp;title=2016">2016</a><br /> -<a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1522&amp;title=2015">2015</a><br /> -<a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1520&amp;title=2014">2014</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1451&amp;title=links">Links</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1525&amp;title=filmpjes">Filmpjes</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1514&amp;title=bestuur">Bestuur</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1516&amp;title=regelgeving">Regelgeving</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1521&amp;title=">Agenda</a><br /> -<a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1531&amp;title=2018-archief">2018 Archief</a><br /> -<a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1528&amp;title=2017-archief">2017 Archief</a><br /> -<a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1526&amp;title=2016-archief">2016 archief</a><br /> -<a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1524&amp;title=agenda-2015-archief">2015 archief</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=1523&amp;title=ploffertjes">Ploffertjes</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=112&amp;title=agenda">Agenda</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=113&amp;title=contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.otmvlimburg.nl/?page_id=111&amp;title=nieuws"><b>Nieuws</b></a><br />